FAIT DE MON PATRIMOINE

Geplaatst in: Sieraden, horloges en tassen
Ruilen voor: Boeken
Adverteerder: CATHARINA (alle advertenties van adverteerder)
Locatie: Amsterdam, Zeeland, Nederland

SCHENKING VAN MIJN ERFGOED VOLGENS DE FRANÇAISE WET

Ik doneer mijn eigendom 75.7607.980 euro aan iedereen die goed, eerlijk en behoeftig is. Kortom, mijn naam is mevrouw corinne buriere, van Franse afkomst en ik woon nu in Frankrijk.

Ik lijd aan een ernstige ziekte die me tot bepaalde dood veroordeelt is keelkanker en ik heb een bedrag van 75.760.980 euro

Ik wil graag een donatie doen aan een betrouwbaar en eerlijk persoon om er goed gebruik van te maken. Ik ben eigenaar van een importbedrijf voor rode olie in Frankrijk, Finland, België, Italië, Zwitserland ... en ik verloor mijn man een paar jaar geleden, wat me veel trof en ik Ik kon hertrouwen tot vandaag, we hadden geen kinderen. Ik zou van deze som een ​​geschenk willen maken vóór mijn dood, omdat mijn dagen worden geteld wegens gebrek aan deze ziekte die ik niet had genezen maar rustiger in België. Ik zou graag willen weten of u van deze gift kunt profiteren? hier is mijn vaste e-mail

Ik bid om contact met mij op te nemen. catharinaanna_van@yahoo.com

vriendelijke groeten

Mevrouw ...


E-mail adverteerder

FAIT DE MON PATRIMOINEFAIT DE MON PATRIMOINE